Intr-adevar Miha, planta mama a mers anul trecut cu boboceii pana la un punct si a stagnat. A stagnat foarte multe luni la rand. Dupa care a inceput sa faca pui si flori ioc.

A facut vreo 6 sau 7 puisori, iar direct din pamant dintr-un rizomel a dat direct un bobocel. Singurul care a ajuns pana la stadiul de mic galbior. Dar n-a inflorit asa frumos ca la tine. L-am gasit pe jos dupa vreo 2 zile. Insa, vazand evolutia bobocelului la tine, banui ca al meu boboc a fost deranjat de niste mustati curioase
Nu stiu daca e bine sa compari dimensiunile plantutei tale cu dimensiunile plantelor mele. La mine observ ca se intampla un fenomen usor "paranormal" : toate plantele cresc mult in inaltime.

Am vazut asta incepand cu Kohleria Bibbi si discutand cu Lucica. Insa tot nu stiu care o fi cauza pentru inaltime .

Oricum, nu mai conteaza "cauza", important este sa le mearga bine si sa infloreasca frumos.
Tu ai in ghivecel o singura plantuta, care are 4 frunze. La mine in ghiveci sunt 2 plante, de-aia ai vazut mai multe frunze

Dar a ta e mai harnicuta . Poate reusesc sa vin in week-end sa o vad cu ochii mei, in speranta ca pana atunci infloreste
Amintindu-mi de anul trecut, de la planta mama, Smithiantha nu creste mult in inaltime. Mai mult de atat n-o sa mai creasca. Important e sa infloreasca.