se pare ca topicul meu nu prea are succes
imi pare tare rau, pentru ca imi doream f mult sa vad si poze de la voi, idei noi...
poate ca totusi cineva va indrazni sa posteze si alte idei de decoratiuni, pana atunci haideti sa va arat ce traznai am mai facut eu
una dintre ele este ceva mai veche. pe 8 martie, cand peste tot te loveai de tarabe cu martisoare, si eu, ca tot omul, cautam ceva deosebit pentru mama si bunica, mi-au cazut ochii pe creatiile unui student la arte plastice.... niste flori din frunze de bambus pictate cu acrilice...
mi-au placut atat de mult incat nu am putut sa nu le cumpar desi au fost cam scumpe.... iar cand am ajuns acasa, ce mi-a venit in minte? in loc sa le asez intr-o vaza, le-am infipt in mijlocul frunzelor de areca iar cand a venit prietenul meu acasa l-am intampinat astfel: "vino sa vezi o minune... ti-a inflorit palmierul" (asa numeste el areca)...
sa nu va vina sa credeti dar chiar a crezut ca sunt adevarate si ca floarea se deschisese peste noapte...
eu nu mai puteam de ras si a trecut ceva timp pana sa-l conving ca sunt flori pictate cu acuarele..
pana m-am oprit eu din ras insa, iubitul meu deja se apucase sa faca poze "minunii".... asa ca... iata!